KARS / MERKEZ - Kocabahçe İlkokulu

Şbt

KAFKAS projesi kapsamında gerçekleştirilen şubat ayı etkinliğimiz "SEE THINK WONDER" 3. ve 4. sınıflarla yapıldı. Sıradışı bir resme bakarlarken sırayla öğrencilerden şu sorulara cevap vermeleri isteniyor; Resimde ne görüyorsun? Bu resim sana ne düşündürtüyor? Bu resim hakkında neyi merak ettin? Cevaplar bilinen ingilizce kelimelerle türkçe harmanlanarak verilebiliyor.

Şbt

KAFKAS projesi "Oyunlar İngilizce" kapsamında şubat ayında gerçekleştirilen 3. ve 4. sınıfların "Raise Your Card" aktivitesinden.

Şbt

KAFKAS projesi kapsamında şubat ayında 2. sınıf öğrencileriyle yaptığımız bir çember oyunu, ünite kelimeleri yere diziliyor, önce sırayla sonra aynı anda birer adım ileri giderek her kelime vücut diliyle anlatılıyor, kelimelerin telaffuzları da tekrar ediliyor.

Şbt

KAFKAS projesi "Oyunlarla İngilizce" projesi kapsamında şubat ayında 4. sınıflarla oynanan  "Peer Questions" oyunu ile edatlar pratik ediliyor.

Şbt

KAFKAS projesi kapsamında gerçekleştirilen şubat ayı etkinliğimiz "Deyim ve Atasözü Resimleme" tamamlandı.

Şbt

KAFKAS projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma" yarışmamızın birincisi 4. sınıf öğrencimiz Muhammed İhsan Vural olmuştur. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz!

Şbt

KAFKAS projesi kapsamında gerçekleştirilen aralık ayı etkinliğimiz "Gönül Çalab’ın Tahtı: Yunus Emre Sözlüğü" öğrencilerle paylaşıldı.

Şbt

KAFKAS Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz kasım ayı etkinliğimiz olan "Sözlük Tasarımı" etkinliğimizin birincisi 2. sınıf öğrencilerimizden Yusuf Ali BEĞBAĞA olmuştur.

Şbt

İlkokul 1. ve 2. sınıflarımızda KAFKAS Projesi kapsamında "Bilen Oturur" etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Nis

1-2/A Sınıf Öğretmeni Neslihan İHTİYAR, 3-4/A Sınıf Öğretmeni Kübra TOPAL ve Anasınıfı Öğretmeni Büşra YAMAN tarafından ilkokul öğrencilerimize ramazan davulu hazırlandı.

Nis

Şbt

Covid-19 hastalığından korunmak için önlemlerimizi alalım, hem kendimizin hem de başkalarının sağlığını koruyalım.